Fiets ‘em d’r maar in …

INK ♥ Elle ♥ Popal  

Elle maart 2015

Gisteren ontving ik weer mijn maandelijkse gelukspakketje op de mat: Elle Magazine. En wat wilde nu het toeval — ik had na zo’n straffe 5 jaar uitstelgedrag eindelijk besloten dit voorjaar écht een nieuwe fiets aan te schaffen als vervanging van mijn huidige barrel — er zat een aparte flyer bij met een aanbieding speciaal voor abonnees met een fikse korting op een Limited Edition Bike van Popal. Dus ook niet zomaar een fiets, nee super leuke, sporty, urban fietsen van NL bodem. Je kunt kiezen uit een classy matzwart of een Elle crazy leopard design

 

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving – Albert Einstein

Op de site van Elle zag ik later dat je ook als niet-abonnee een gave deal kunt krijgen. Check hier

Popal Limited Edition Bikes: matzwart of 'crazy leopard'.

Popal Limited Edition Bikes: matzwart of ‘crazy leopard’.

 

 

 

Abonnees betalen € 194.- (dit is incl. verzendkosten), niet-abonnees zijn bijna nog beter af; zij ontvangen voor € 5.- minder namelijk EN de Popal-fiets naar keuze EN een jaarabonnement op Elle.

Wat een enige fietsen van Popal, ik zie mezelf al door Uttie crossen. Wat vind jij ervan? We kunnen zo mee van start op 4 juli tijdens het Grand Depart van de Tour de France 2015.   

 

2 gedachtes over “Fiets ‘em d’r maar in …

 1. Hallo,

  Mijn dochter heeft direct in begin van actie fiets een abonnee genomen en naar vele mailtjes en telefoontjes wordt steeds maar weer een maand opgeschoven met de levering

  voorbeeld eerst mei dan wordt het half juni en nu na 6 juli 2015

  Ik vraag mij nu af komt de fiets wel ik heb er geen vertrouwen in, het is leuk dat jullie het volgende schrijven bij de actie maar niet waar kunnen maken:
  Wat een enige fietsen van Popal, ik zie mezelf al door Uttie crossen. Wat vind jij ervan? We kunnen zo mee van start op 4 juli tijdens het Grand Depart van de Tour de France 2015.

  MVG
  Hulshof

  Like

  • Goedemorgen!
   Dank voor uw reactie, leuk dat u/uw dochter mijn blog gelezen heeft. Spijtig te horen dat het niet wil vlotten met de levering van de fiets; zelf had ik ook wat vertraging, maar inmiddels is de fiets netjes bezorgd. Ik heb dit stukje op persoonlijke titel geschreven uit enthousiasme over de actie en heb verder geen invloed op het proces. Wellicht (nogmaals) contact opnemen met Elle(Hearst) of Popal? Ik hoop van harte dat de fiets alsnog snel arriveert en uw dochter er veel plezier aan beleeft.
   Vriendelijke groet,
   INK’spiratie

   Like

Reacties zijn gesloten.